ة
آ لسلام عليكم ورحمة الله وبركآآتهـ
أن الزنجبيل لايزال على رأس قائمه
المواد الحارقه للدهون ،
و تشير اخصائيه التغذيه امل الانصاري الى
ان الزنجبيل يعد من أهم المواد التي تساعد على حرق الدهون في
الجسم عند تناوله بعد الوجبه مباشرة ..
ولكن لنتائج مؤكدة يفضل مزج الزنجبيل مع القرفه ليكون بمقدورة
حرق الدهون بشكل افضل بعد الوجبات ..
كما يمكن خلط الزنجبيل بتنقيع أعواد القرفه فيه او مزج كميه
صغيرة من مسحوق القرفه بمحلول الزنجبيل الطازج ..
و مع الآستمرار لهذا المشروب يمكن ضمان حرق الدهون مباشرة بعد الاكل ..
و مع مرور الوقت يتم حرق الدهون المخزنة في الجسم ، و من ثم يبدأ الجسم في خسارة الوزن بشكل تدريجي ..
الطريقه(((( هي بتاخد ملعقتين ونص زنجبيل طري ومبشور وملعقة قرفة مطحونة
وتخلطهم بلتر من الماء البارد العادي اللي نشربه عادي وتحطهم في تلاجة
القهوة اللي يسموه الترموووس تخليهم لمدة متلا لو خلطتهم اليوم الساعة خمسة
بكرة الساعة خمسة تشربي فيهم علشان يكون تنقعو كويس وتستفيدين من الخاطة
وتصفيهم وتشربهم يعني اللتر بيكفيها ليوم واحد فقط
ملحووووووووظة مهمة
لازم الخليط نحط في تلاجة القهوة لأنك لو حطيته في قنينة عادية وتاخرت
ماشربتهوش في نفس اليوم بيخرب اما في التلاجة ممكن يفضل فيها حتى تلاتة
ايام ...)))